Kaj je Lyoness oziroma Cashback World?


Lyoness oziroma Cashback World (novo ime za Lyoness, posodobljeno pred nekaj časa) je sistem v katerem lahko kot kupec prihranite denar. Poleg denarja pa dobite pri vsakem nakupu tudi SP (shopping points - točke), ki jih lahko unovčite za dodatne popuste. Vse skupaj spada pod skupino MyWorld, ki vključuje seveda tudi, kot že omenjeno Cashback World.

Z Cashback World sodeluje ogromno tujih in slovenskih podjetij, med drugim tudi Spar, OMV, DM, Cineplexx, Müller ter številni drugi.

Ugodnosti lahko koristite preko fizične kartice ali kar direktno preko računalnika ali mobilne aplikacije, ki je na voljo tako za Android kot za iOS naprave (torej praktično vse pametne telefone). Kartice vam ni potrebno naročiti, ampak lahko prvo storitev preizkusite preko računalnika oziroma pametnega telefona.

Cashback World (Lyoness) ugodnosti pa ne koristite samo v fizičnih prodajalnih, temveč tudi pri spletnih trgovinah, naprimer Mimovrste, Aliexpress. Lahko pa uporabite tudi kot prihranek pri rezervaciji potovanja na Booking.com. Možnosti je ogromno.

Registracija v Cashback World Slovenija (ali Lyoness Slovenija) vas ne stane ničesar, poleg tega nimate nobenih mesečnih stroškov.

Za Lyonessom stoji podjetje registrirano v Mariboru, podjetje se imenuje myWorld d.o.o., pravtako je na voljo podpora v slovenskem jeziku. Še en razlog več, zakaj lahko zaupate storitvi.

Podjetja v zameno za oglaševanje v sistemu dajo popust, poleg tega pa se na ta način potrudijo, da postanete njihova (redna) stranka. Torej podjetje dobi večjo prepoznavnost, kar pomeni več kupcev, vi kot kupec pa dobite popust.

Zakaj pa ne bi izkoristili popuste in druge ugodnosti, ki jih nudi Cashback World, če pri tem nimate nobene obveznosti, niti nobenih stroškov?  Se želite registrirati? Kliknite tukaj za povezavo na registracijo.